توضیحات کاره

با استفاده از نرم افزارهای کتیا و سالید ورک و یا اینونتور قطعات صنعتی دارای پیچیدگیهای خاص رو مدلسازی میکنم و در صورت نیاز مشتری مونتاژ کرده و در صورت سفارش ، نقشه ساخت  تهیه میکنم .... با توجه به تجربه کاری در صنایع مختلف و همچنین آموزش، بسته به طرح ارایه شده ؛  سفارش در اسرع وقت تحویل میگردد.قیمت  پایه برای مدلسازی هر قطعه  از 50000 شروع میشود و نسبت به پیچیدگی قطعه قیمت بالاتر میرود.

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام قبل از ثبت سفارش با من در ارتباط باشید

مشتری بعد از انجام سفارش، به طور مشخص موارد زیر را تحویل خواهد گرفت:

 

سفارش ها بنا به در خواست مشتری ؛ شامل کل فایلهای قطعات و مونتاژی و نقشه  با نمودار درختی مربوطه در محیط مورد نظر( کتیا ، سالید و یا اینونتور) خواهد بود .

    انتخاب جزئیات و ثبت سفارش

    انجام بیش از یک بار اصلاحات (نامحدود) +1 روز +30,000 تومان
    ارسال فایل لایه باز +1 روز +5,000 تومان
    برای مدلسازی قطعات ساده   در 7 روز
    با توجه به زمان آخرین فعالیت فروشنده، پیشنهاد می‌کنیم قبل از ثبت سفارش به ایشان پیام دهید و از پاسخگویی ایشان مطمئن شوید.
    اگر پروژه خاص و یا شرایط خاصی را درنظر دارید که در باکس بالا نیامده، پروژه اختصاصی خود را درخواست دهید.

    سایر کاره های Zgh